Förlovningsdag nr.29…

Publicerad av

Vi firar inte denna dag egentligen. En god väninnna råkar ha födelsedag samma dag, den 29.1 och idag fyllde hon 50… Alltså råkade jag komma ihåg, just pga denna födelsedag att vi firade förlovning denna dag också.

En sådan där riktig fin förlovning blev det då det begav sig. Den då blivande Maken hade valt och köpt ring och föll ner på knä och friade…. På traditionellt vis och jag kommer ihåg att jag blev så paff att jag inte riktigt visste vad ag skulle säga och till slut pep jag fram ett…JA!

Det är alltså hela 29 år sedan idag. Jag var 20 år och den blivande Maken 23…Som var brukligt då hade vi några veckor senare proffsiga förlovningsfotografier tagna, men var jag har dem… ?

Måste nog ta mig en noggrannare titt än idag och se om jag hittar dem. Tänkte det skulle vara kul att sätta ut dem här på bloggen. Det har ju hänt en del sedan dess…. Giftermål, studier till läkare, tre, nu nästan vuxna barn… Maken är nu 52 år, jag fyller 50 i sommar….

29 år senare….

6 kommentarer

  1. Grattis till er båda så här en dag för sent! Det hade varit roligt att se bilderna ni tog då. Husse och jag förlovade oss på nyårsafton och den dagen är lätt att komma ihåg. Dock var det väl inget så proffsigt frieri… Gifte oss gjorde vi drygt fem år senare på sommaren.

    Önskar en bra start på den nya veckan!

    Gillad av 1 person

    1. Tack och tack detsamma! Jo, jag skall ta mig en titt och se om jag råkar hitta bilden som togs då vi förlovade oss… Själv kan jag se den för min inre syn, men var den är gömd är en annan femma….

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.