TV kväll med stickorna

Publicerad av

Vile så gärna läsa min bok i eftermiddags. Ville också sticka det senaste paret sockor som jag jobbar på…. Det är svårt att läsa bok och sticka samtidigt. Jag gick till bibbans nätsida för att se om boken som jag läser på svenska, men som egentligen är översatt från engelska, fanns att låna som ljudbok. Det är ju mycket lättare att lyssna på en bok då man stickar än att läsa! ( i höstas började jag låna ljudböcker och har gått igenom flera vid det här laget.)

Boken och författaren, Sheryl Woods, hittade jag direkt. Ngn ljudbok fanns inte att låna men vad som däremot rekommenderades var serien Sweet magnolias på Netflix som är baserad på bokserien!

Jag hittade serien direkt, tog tag i stickningen och började titta… Det galna med att kunna se alla avsnitt på en gång är ju just det… Jag vill se alla avsnitten direkt! Så nu har jag betat av halva serien ikväll och hoppas ta resten imorgon och kanske på fredagen….. En riktigt bra, serie som utspelar sig i delstaten South Carolina och det duggar av sydstats klichéer igenom hela serien. Lite mysigt och lustigt på en gång förstås. Gissar det är liknande för dem som bor i sydstaterna när de ser TV och filmer inspelade här i norr!

En trevlig kväll blev det dock med stickorna och skärmen!

Åter blev en socka klar ikväll medan jag tittade på Netflix serien Sweet Magnolias.

12 kommentarer

    1. Mönstret måste var lätt ( i alla fall för mig) om TV skall ses på medan jag stickar. Ljudbok går det bra att lyssna till även om mönstret är svårare tycker jag.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.