Mitt enda krav…

Publicerad av

… var att få sitta vid simbassängen, njuta av solen och bara vara. Denna första dag i Arizona har jag fått göra just det. I och med planets försening igår ( till följd av ingen pilot vilket är ngt nödvändigt om man skall ut och flyga jo…), lång kö vid biluthyrningen ( 70 min stod vi i kö för att vara exakt) och sedan körandet till hotellet, hann klockan bli 01.45 innan vi kröp ner i våra hotellsängar. Denna tid på dygnet för oss som kommer norrifrån var egentligen 03.45, så vi var rejält trötta.

Alltså bestämde vi oss för att endast slappa och njuta av solen och simbassängen denna dag. Det känns ju alltid lite märkligt att packa shorts och övriga sommarkläder hemma i Förorten när man själv springer omkring i tjocka tröjor. Sedan anländer man till sin varmare destination och kan helt lugnt konstatera att, jo men visst är det mycket varmare här på dessa breddgrader än uppe i norr.

Simkläderna packades och dessa har använts i dag. Solen står högt på himlen och värmer. Precis som jag kom ihåg och precis som jag ville ha det. Mission accomplished liksom.

Snart skall vi faktiskt klä på oss och åka iväg på lite äventyr. Något måste vi ändå få till stånd denna lördag, eller…?

Stickning vid poolen. Inte alls dumt.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.