Grattis HundTanten!

Publicerad av
Lilly, vår Golden Doodle fyller 11 år idag!

Hipp, hipp hurra för våran Lilly idag! Hela 11 år har hon hunnit bli Söt, snäll, alltid glad och den där svansen som alltid går, går och sedan går den lite till! Väldigt lojal och litar fullt och fast på sin flock här hemma. Följer mig dagarna i ända. Lämnar mig inte med blicken. Älskar att åka till sommarstugan med Husse och/eller hela familjen. Tar emot gäster med viftande svans och ett glatt skall. Och det är väl det enda som ingen av oss är så väldigt förtjust i. Det där skallet som lyder så fort ngn går förbi, med eller utan hund. Det lyder när postbilen kommer, när lastbilar kommer, när andra hundar går förbi etc.

Dock är det egentligen det enda riktiga problemet med Lilly, så det är svårt att vara alldeles för irriterad på det eviga skällandet. Snällare hund får man leta efter. Lilly har lärt sig en hel del om våra rutiner och verkar förstå det mesta vi säger åt henne. Det gör hon ju försåts inte, men vi säger att hon är totalt två språkig.

Åldern börjar lite visa sig, Styva är benen efter att hon legat länge en lång stund. Ibland missar hon ett trappsteg då hon går och halkar lite. Om hon är ute på gården och vi försöker ropa in henne, kommer hon inte förrän det passar henne.

Ändå…. en fin hund är hon!

Lite extra god hundmat denna kväll fick både födelsedagsbarnet och Boston Terriern Fiona.
När riktigt god mat avnjuts är det allra bäst att ligga ner.

Lilly älskar hösten och vintern. Md den sin tjocka blandras pälsen är det allra bäst när det blåser, snön flyger och/eller det finns ett ordentligt lager med snö på marken att plumsa omkring i. Sommaren är tung och varm och då håller hon sig helst i skuggan eller inomhus ovanpå ventilen därifrån det blåser sval luft från luftkonditioneringen.

Grattis till vår fina Lilly idag!

Lilly bjöds på solsken idag den 20.11 och hela fem plusgrader! Skönt i sådant väder att stå ute på gården och spana in grannhundarna. Dock knäppte matte bilden!

4 kommentarer

  1. Grattis till er fina Lilly på hennes dag! En vacker dam minst sagt. Skällande kan vara irriterande men man får ta det onda med det goda. Vår Miss E blir 14 i april så hon är verkligen en tant.

    Trevlig söndag!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.