Ny dragkrok och jungfrufärd

Publicerad av
Det jobbades hårt ute i garaget på torsdagskvällen. En dragkrok installerades på nya bilen och pojkarna höll på nästan inpå småtimmarna innan det hela var klart. Nåja, inte riktigt, men kl.23 på en skol-och jobbkväll räckte gott och väl. Detta projekt krävde ett nytt borrbett och två olika färder till två olika byggaffärer innan rätt borrbett hittades. Projektet blev klart i alla fall och nu stoltserar Subarun, som lystrar till det italiensk-spanskklingande namnet Adolfo, med en dragkrok!
Med båda händerna på ratten och med tungan rätt i mun, gav mig SonChauffören en första åktur i Adolfo idag. Han var inte så lite stot över detta nya fordon och visade mig alla knappar, instrument och ‘bells and whistles’ för att ta till engelskan. En riktigt trevlig liten bil att ratta verkar det som. Högre upp sitter man ju också eftersom denna är en liten SUV. Förhoppningsvis får jag tillfälle att testköra den snart. Efter två veckor i vår ägo har jag ännu inte testkört bilen! Denna bil körs av Sonen och i och med skolan och två deltidsjobb är han och Adolfo mycket sällan hemma. Så småningom så blir det nog helt säkert en åktur för mamman i huset dock.

2 kommentarer

  1. Så skönt att dragkroken är på plats. När vi bytte bil senast valde vi att lägga till den vid köpet för man har alltid nytta av en sådan. Hoppas bilen utfaller till belåtenhet.

    Trevlig helg!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.