Natt(liga) gäster

Publicerad av
Luftmadrassen klar igen för helg gäst
Gästsängen är också bäddad och klar

Åter agerar källarvåningen hotell. Dottern anlände runt 18 tiden ikväll för endast en helg visit och fem timmar senare vid 23 tiden anlände de tre rumskamraterna. Mycket körande under helgen för dessa unga damer, runt 1 000 km. Anledningen till besöket är en renässans festival som ordnas i Minnesota varje sensommar/höst. Denna festival ordnas under helgerna i september och oktober och är mycket populär. Förra året då allt annat annullerades, ordnades festivalen inte, men i år blir det festival igen. Dena festival besöks av folk från när och fjärran och besökare klär gärna ut sig i tidsenliga kläder. Dottern har jobbat flitigt på en 1700 tals inspirerad klänning och nu skall den äntligen bäras. Ett digert jobb för endast ett tillfälle att bära den.

Här provades klänningen ( som synes är den inte helt klar här ännu)

I skrivande stund sitter flickorna runt köksbordet och äter, pratar och skrattar. Lillasyster tycker nog det är häftigt med alla dessa unga vuxna på besök, för hon sitter med och pratar och skrattar hon också. Och flickorna är ju naturligtvis så pass stora nu att småsyskon är välkomna.

Eftersom flickorna vill vara på plats vid festivalen redan då den öppnar kl.9 har de tänkt stiga upp i ottan och göra sig klara. Tack och lov är de ju stora och klarar sig själva och denna mamma behöver inte stiga upp vid samma tidpunkt.

8 kommentarer

    1. Jodå. hon sydde den själv. Dock kom sömnadsgenen inte från denna mor, utan då från mostern! ja, det var så oerhört roligt att ha folk på besök och extra bra kändes det ju förstås eftersom alla var vaccinerade.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.