Ett digert program utfört

Publicerad av
Sonen rattar sin vattneleksak över sjön till den lilla hamnen för sista gången denna sommar
Vattenskotern transporteras till vinterförvaringen från den lilla hamnen dit Sonen körde den och Maken mötte med släpvagnen.

Någon slapp och slö dag har det inte varit denna lördag. Speciellt inte för karlarna. Men nu är det mesta klart och det är dags för mig att ta itu med kvällens matlagning. Karlarna slappar efter digert jobb hela dagen….

Den otympliga båtställningen flöts långsamt och försiktigt i land på nya flytdynor som Maken inhandlat och installerat. Bra grej att förvara båTen på det där, men ack så mycket jobb att få den ner i sjön på vårarna och upp ur sjön på höstarna.
Försiktigt runt bryggan
En vilpoaus innan den dras upp på min lilla (nyrensade, naturligtvis!) strand. I bakgrunden syns den söndertagna bryggan som togs om hand före båtställningen kom iland
Jodå, jag hann ut med krattan i förmiddags och krattade bort den senaste veckans växtlighet innan det skulle parkeras vintergäster på stranden.
Den trevlige grannen kom med sin ATV och kabel och drog medan karlarna guidade.
Bryggan är nu helt upp ur vattnet och alla inblandade tar en välförtjänt vilopaus innan bryggan flyttas till sin slutgiltiga plats för vintern ( längre upp på tomten)

En mycket produktiv dag här i norra Wisconsin alltså. Bäst jag tar itu med den där matlagningen. Kvällens rätt är kyckling fajitas.

8 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.