Är det möjligt…? Höst!

Publicerad av
Om man tittar noga syns lite gult på Svart björken på vår gård

Jag njuter! Äntligen! Småduggigt regn har strilat ned från en blytung och jämngrå himmel sgs hela dagen. Temperaturen har inte ens orkat över 20 grader. Efter denna olidligt heta sommar har vi äntligen lyckats vända bladet. Det är långt mycket svalare, vilket ju är typiskt för denna tid på året. Efter denna sommar hade vi nog alla lite börjat tvivla på att det faktiskt skulle bli ngn höst!

Men här är den!!

Och enligt prognosen skall denna nya årstid fortsätta. Lite varmare under helgen, men fortfarande långt under +30 grader. Tack och lov!

Pumpor och höstblommor utställda för att kunder vid mataffären förhoppningsvis skall köpa hem ngt.

Även vid affärer börjar hösten göra sig påmind. Detta skedde ju nog redan för ngn vecka sedan, men nu när vädret äntligen stämmer in på årstiden är det lättare att ta sig an skyltningen. Dock hamnade inget i kundvagnen från bilden ovan. Snyggt att titta på, men det känns ännu på tok för tidigt med pumpor. Vi har ju fortfarande 6 veckor till Halloween!

6 kommentarer

 1. Här är det tvärtom faktiskt. Efter en ganska så opålitlig augustimånad har september börjat riktigt fint och inte mig emot. Dock är det nog bara en tidsfråga innan hösten kopplar greppet. Halloween i all ära men det är för tidigt än.

  Trevlig helg!

  Gillad av 1 person

  1. Vi är så pass långt söderut att vi ligger ca 1 mån ’efter’ vädret i Norden. På våren är det tvärtom och då ligger vi 1 mån före.
   Denna lördag skall solen återvända och det skall bli runt +24 grader- höst grader med våra mått mätt. 😀🍁

   Gilla

 2. Hösten har också sin charm.
  Vad fint det är i naturen just nu.
  Vi klippte våra äppelträd förra helgen och har ett äppelträd kvar att ”frisera”. Det finns mycket att göra på gården inför vintern.

  Gillad av 1 person

  1. Hösten har onekligen sin charm den med!
   Inga äppelträd hos oss. Dock ett trädgårdsland som jag så småningom kommer att behöva rensa ur. Dock inte ännu eftersom det producerades tomater och gurkor så det står härliga till! 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.