Morgonstund har guld i mun?

Publicerad av

När jag lyfte på gardinen imorse strax före 06.00 såg det ut så här. Så där väldigt ’guldigt’ var det verkligen inte!

Regnet strilade ner och molnen hängde lågt ner. Att stiga upp denna tid på dygnet är inte min grej så lite solsken och tidigt dagsljus skulle ha varit välkommet!

Anledningen till denna tidiga väckning denna måndag berodde på att jag skulle agera chaufför. Svärfar blir som bäst opererad för gråstarr och han kommer ju naturligtvis inte att vara i körskick efteråt. Alltså hade jag lovat parvla mig ut sänghalmen.

När jag väl var uppe flöt morgonen på och allt gick som planerat. Lämnade av Svärfar precis kl. 07.30 och nu sitter jag och väntar på att samtal från kliniken som meddelar att han är klar och behöver få hämtas och komma hem till sitt igen.

Nu vid 10 tiden skiner solen försiktigt bakom tunga, gråa moln. Vi skulle inte alls få ta del av ngn sol idag meddelades det på radiovädret, men om nu solen vill ge oss några strålar här och där denna för övrigt mulna, regniga dag, inte mig emot!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.