Vårfint!

Publicerad av

Våren anlände för den andra gången idag med nästan tjugo grader varmt och otroligt vackert! I torsdags hade vi ju, som bekant, snöstorm och idag, tisdag, sken solen från en nästan molnfri himmel och vi fick nästan sommarvärme mitt på eftermiddagen.

På jobbet fick barnen leka ute och trivdes lika bra som vi vuxna tror jag. Åtminstone var spadarna och klätterställningarna flitigt använda under den timme som vi vistades ute.

Grillsäsongen är nu officiellt inledd också och igår blev det marinerade och grillade biffar till middag. Jag hittade en ny marinad som jag provade och alla  verkade glada och nöjda över detta fynd. Blir att pröva igen!

2 kommentarer

  1. Nog är det en härligt ute!
    Börjar snart vara dags för oss att inskaffa en ny grill. Vår gasgrill har sett sina bästa dagar. Ser ni har kolgrill, månne man skulle köpa en sådan nästa gång.. Är det stor skillnad på smaken?

    Gilla

    1. Vi har faktiskt en gas och en kolgrill! His and hers! 😉 Gas är behändigt, kol smakar så mycket godare, men är mera tidskrävande om man vill grilla snabbt förstås. Då är gas bättre.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.