Tack och lov för Kanada!

Publicerad av

Aaaaah!Äntligen! Efter över en veckas kvava, heta temperaturer har Kanada igen skickat svalare vindar åt oss här i angränsande Minnesota och luftfuktigheten gick ner med flera procent igår kväll medan vi satt ute och åt. Svärföräldraran var här på middag och alla njöt vi  i stora drag av de svala vindarna som gradvis svepte in över oss. Kanada levererar arktiska vindar igen, ända ner till oss här i Minnesota och det känns minst sagt ljuvligt och välkommet!

På senkvällen, efter att barnen gått och lagt sig, unnade Maken och jag oss varsitt glas vin vid den nya utespisen som vi köpte förra sommaren, men som knappt blivit använd. Men med nordliga, svala vindar, som höll myggen borta, blev kvällen absolut perfekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.