Sent omsider…

 

image

…åkte vi ut på restaurang till lunchen för att fira en Dotter, som för redan en månad sedan fyllde 16 år! På grund av alla möjliga och omöjliga aktiviteter under helgerna och en viss mammas hälsotillstånd här de senaste veckorna, hade detta inte blivit av.

Idag blev det alltså av och vi åkte till en ny restuarang ( för oss ny, inte nyöppnad), som specialiserar sig på det som amerikanerna är mycket bra på, frukostmat! Det serverades alla möjliga äggrätter, pannkakor, plättar m.m, m.m. Denna slags mat är Dotterns absoluta favoritmat och hon sken ikapp med solen, som ni kan se på bilden ovan.

Hon beställde en jättelik våffla med pudersocker och frukt på. Jag njöt ev en vegetarisk omelett och stekt potatis. Jag kan också tillägga att denna potatis var synneligen god. Omeletten var god också, men potatisen var nog ett strå vassare måste jag säga.

Hur som helst så blev det en riktigt trevlig måltid på den där nya restaurangen med god mat och trevligt sällskap. Dock måste jag säga att det var otroligt högljutt inne på restaurangen, så de var faktiskt skönt när vi var ute i försommarsolen igen där det var mycket tystare.

En nöjd Dotter fick äntligen sin födelsedagslunch/frukost!

2 thoughts on “Sent omsider…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.