De musicerande barnen

image

Sonen har börjat i skolorkestern som hålls i Mellanskolan. Han har valt ett stort instrument som ni ser, en bas, eller heter det egentligen kontrabas på svenska? Han kan redan lite och här visade han storasyster sina kundskaper. Hon var äkta imponerad, vilket var roligt och ville höra Lillabror spela det lilla han har lärt sig under den senaste månaden. Snart kan vi ha vår egen lilla orkester. Dottern på piano, Sonen på bas, jag på fiol eller blockflöjt och Lillasyster kan stämma upp med sång. Kanske  vi rentav hyr en turnébuss och ger  oss av…? Nja, knappast, men visst är det roligt med musik i huset! 😉

4 thoughts on “De musicerande barnen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.