En ström av fotografier

Publicerad av

Barnen befinner sig som sagt långt borta från oss den här veckan, på ‘läger’ hemma hos Makens trevliga kusin i norra Arkansas. Dottern har varit väldigt flitig med att skicka foton och uppdateringar därifrån och det är ju förstås roligt.

Idag är gänget, med tillhörande barnbarn till kusinens syster, på väg till Silver Dollar City i staden Branson i delstaten Missouri. Detta nöjesfält ligger ca. en timmes körfärd från kusinens hem i Arkansas och hon har köpt biljetter för dem att åka dit idag. Jag gissar att det ligger spänning i luften i den där bilen som just nu rattar norrut.

Glada barn på väg till SDC.
Glada barn på väg till SDC.

Igår spenderades dagen vid ett gammaldags cafe’  där de ynge barnen klädde ut sig efter att de druckit och ätit och så här såg detta ut:

image image

 

Kusinen har en syster och henens barnbarn som hänger med våra barn den här veckan är i samma ålder som vår Lillasyster. De kom och hälsade på förra sommaren, hit till oss utanför Minneapolis, och flickorna hade hur skojigt som helst ihop. Gissar att det går bra i sommar också!

Denna Makens kusin har både en bubbelpool och en stor simbassäng på sin gård och eftermiddagen spenderades i dessa igår. Naturligtvis  kom det bilder därifrån också! 🙂

image image image

 

Det kommer att bli intressant att se vilka slags foton som strömmar till idag…. Gissar att det blir karuseller och berg och dalbanor för hela slanten!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.