Sedan i torsdags….

Publicerad av

… har det blivit en del stickat på barntröjan. Det handlar ju mest om slätstickning, lite färgbyte och ribbstickning. Storleken är ju inte enorm, så arbetet går fort. Bakstycket är nu klart. Likaså de två framstyckena. Ena ärmen blev klar nu ikväll och imorgon tänkte jag sy ihop ena axeln i alla fall. Och börja på den andra ärmen naturligtvis…. Det är det där med att knåpa ihop det hela som jag bävar inför. Det var där det gick åt skogen förra gången jag jobbade på en tröja…. Dock var det för länge sedan och jag tänker att jag lärt mig mera inom stickningens värld vid det här laget. Bara att fortsätta och se hur det hela (ur)artar sig!

Annars fick vi njuta av vackert solsken hela dagen denna söndag. Ngt stickande utomhus blev det dock inte. Det var visserligen 4 plusgrader, men vindarna var inte nådiga! Alltså satt jag inomhus med stickorna och njöt av solens strålar genoms fönstret istället.

Kvällssolen vid 19 tiden ute på gården vår….

9 kommentarer

 1. Å stickorna sveipas fram o tibaka i ett hugg. Du e så flitig , duktig och det kkommer fina verk fram . Härligt . Barntröja 🤔ska du böri på varv 2 eller ?.. härligt när kvällarna blir lämgre äntligen

  Gillad av 1 person

  1. Tackar! Varv 2…?! Nej hördu SÅ roligt ska int vi ha naa! 🤣 No era no na aaders tur! Been there, done that. Dock r en barntröja liten att sticka, går fortare och är bra övning!

   Gillad av 1 person

   1. Jo he no he 😂. Fast du kan ju nog stick så för den saken böver du ju int men di kan ju mang ti antal å du får hald stickona varm hela tiden ! Heja heja

    Gilla

 2. Det går säkert bättre denna gång för du har ju en helt annan rutin nu tänker jag.
  I går kunde vi njuta av +12 här men i dag får vi nöja oss med hälften. Nåja, det går det med.

  Ha en fin start på den nya veckan!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.