Fredagsnöjet

Publicerad av

Jag blev alldeles precis klar med denna. Min femte dopfilt. Åtminstone med mönsterdelen. Imorgon stickar jag kanten, sedan skall det bara maskas av, tvättas och blockeras. Jag är väldigt nöjd med mönstret i denna filt. Lätt, men ändå ett riktigt trevligt mönster. Gissar jag stickar åtminstone en till likadan, fast inte direkt.

Hela huset sover, så det är hög tid att varva ner och krypa till kojs för mig med. En trevlig helg önskar jag er alla där ute i cybervärlden!

Good night. Don’t let the bed bugs bite!

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.