Skenet bedrar…

Publicerad av

Titta på denna fantastiska sol som vi bjöds på här i Förorten och hela delstaten Minnesota denna måndag. Ser det inte alldeles förträffligt ut? Nästan så man vill ta fram solstolen…. Tills jag berättar att det var, som varmast på eftermiddagen, -18 grader Celsius! Alltså, inget väder att fälla ut solstolen i precis.

Det har lovats dylika temperaturer hela denna vecka, men klaga kan jag inte riktigt göra, eftersom hela januari har varit så ovanligt varm och mild. Mycket snö har det dock kommit med dessa mildare temperaturer och om sanningen skall fram börjar jag bli en aning trött på skottandet… Nu med kyligare temperaturer snöar det i alla fall mindre. Alltid ngt.

Det är bara att njuta av solen inifrån och denna lilla krukväxt som beslutat att börja blomma utan att jag gjort mycket annat än vattnat den och placerat den i fönstret. Ett vårtecken? Nja, det är lite tidigt att hoppas på våren så här i slutet på januari, men trevligt med blommor är det hur som helst!

6 kommentarer

 1. Skenet bedrar verkligen. Ser vackert och härligt ut, men inte så du säger vad termometern visar.
  Här har det varit relativt varmt men det blåser ordentligt, så man vill inte så gärna vistas länge ute. Jag längtar dock efternatt få se solen.
  Ha en fortsatt bra vecka!

  Gillad av 1 person

 2. Klarblå himmel och sol innebär oftast minusgrader vintertid men som sagt, kanske skönt att slippa snön.
  Vårtecken är väl lite tidigt men här blommar både snödroppar och vintergäck så det finns hopp. Dessutom så märks det att dagarna börjar bli längre. Sakta men säkert alltså…

  Önskar en fin tisdag!

  Gillad av 1 person

  1. Tänk att ni har spirande blommor redan så här års. Helt otroligt! Fast jag håller helt med dig, dagarna blir onekligen ljusare dag för dag och nu märks det!
   Trevlig onsdag!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.