En alla tiders julklapp….

Publicerad av

… fick jag av Maken. Jag hade önskat mig en behållare för stickor. Hade ritat en skiss ur minnet av en behållare för pennor som jag hade som liten . En gul i plast. Denna egenhändigt tillverkade behållare fick jag….

Inte alls så pjåkig, eller hur? Utrymme för mera stickor finns dessutom, även om jag nu börjar ha ett helt litet sortiment! ( som synes föredrar jag stickor i bambu och dessa är alla av samma märke….)

Det blev en trevlig, men lite kortare stickjunta via skärmen denna måndagskväll. Med ett hem fullt av ungdomar, finns det inte riktigt den normala tiden, men en kort stickjunta dög riktigt bra det med. Mycket bättre än inget! Dessutom fick jag ju visa upp min fina julklapp!

Jag hann också sätta upp maskor till en ny socka denna måndagskväll. Riktigt roligt och givande att sticka skaftet på ngn timme. Dags att börja på hällappen och sedan ta in för hälen…..

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.