Stickning fyller mina dagar…

Publicerad av

… ett till par vantar och ett matchande par sockor (endast en socka var klar på bilden) är klara.

Detta är början på min tredje egen designade dopfilt. Jag bestämde mig för att lära mig sticka flätor. Sagt och gjort. Med hjälp av Youtube, en god väninna och en Make som hjälpte mig lista ut maskantalet till mönstret jag hade i huvudet började jag på. Detta första försök med flätor blir enkelt. Mera invecklat på nästa filt tänker jag, men så oerhört roligt att åter lära mig ngt nytt!

Och så denna som numera pryder mitt och Dotterns rum där jag stickar som oftast. En fantastiskt passande och fin liten bricka som nådde mig här i Tvillingstäderna förra veckan ändå från norra Sverige. Tusen tack Kära Kusin! En bättre och finare liten present kunde du helt enkelt inte ha hittat! ♥️

8 kommentarer

    1. Tusen tack! Vet du flätor är faktiskt väldigt enkla! Det svåraste är väl att hålla reda på antal varv man har emellan vridningarna så att man får samma bredd på flätan överallt.
      Allt du behöver är en xtra strumpsticka/hjälpsticka. Kolla youtube. Finns flera bra korta videon att följa. Börja med en liten ’provlapp’ som är enkel att riva upp. Jag är inte på långt när fullärd, har bara börjat, men det är klart det sporrar när det ser rätt ut. Lycka till! 😃

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.