Det hela började ju så bra….

Publicerad av

…eller hur?

Ett snyggt blått par till Svägerskan i julklapp. Mätt enligt Lillasysters fot, eftersom Svägerskan har betydligt större fötter än jag. Jodå, detta skulle bli så bra. Nöjd stickade jag vidare tills det var dags att börja ta in för tårna…. Hoppsan! Detta sång inte så bra ut!

Jag kom snabbt fram till vad jag hade gjort för fel, men fortsatte ändå och drog den slutsatsen att denna socka fick bli till mig själv och så sätter jag upp en ny till Svägerskan. Garn har jag ändå, så det blir bara att sticka en till på nytt då!

Som synes, en är betydligt kortare än den andra! Jaha, dags att sätta upp maskor till en matchande socka till Svägerskan då…. man lär så länge man lever sägs det ju!

14 kommentarer

 1. Alltså , stickade du dessa 2 par på en dag ?. 😲Jag kan faktiskt sticka sockor , har stickar några par men det är mycket länge sen . Fina är dina och svägerskans

  Gillad av 1 person

  1. Nej, nej! SÅ snabb är jag inte. 😂
   En socka tar ca. 4-5 timmar totalt. Fast det är ju så himla kul nu då jag lärt mig att jag gärna sitter med stickningen…. 😁
   Ny socka påbörjad denna kväll att matcha svägerskans. Förhoppningsvis blir denna rätt…! Fast nu närmar vi oss natten, så det är nog bäst att sätta bort stickandet tills imorgon. God natt härifrån! 😴

   Gilla

   1. Ok , men va 😲en socka 4,5 h ? Du skämtar ? Det är ju jätte snabbt ! Kan man få ” stick arm” med det där samma som med tennis armbåbge mm ? God natt till er från oss

    Gillad av 1 person

   2.  En socka på totalt 48 maskor tar faktiskt inte längre än så att sticka. Du borde ta upp stickningen igen! Så rogivande och det är så otroligt roligt att lära sig nya saker och öva och bli bra på ngt handarbete! Lite ont i färingarna i vänstra handen har jag faktiskt. Jag stickar väldigt löst, så jag försöker att hålla garnet spändare…. Ingen tennis armbåge ännu och jag har stickat i ca. 18 år. Dock inte lika mycket förut som jag stickar nu…. jag har lärt mig så mycket nytt genom mina stickande väninnor och det är ju det som är så kul! 😃

    Gillad av 1 person

   3. Jag stickade ganska hårt minns jag .Nu just har jag inga planer på handarbete som gör att jag måste sitta stilla . Det gör jag för mycket nu ändå , pga benet som inte är fullt återställd ännu fast bättre .Men kanske nån dag . Vem vet

    Gillad av 1 person

 2. Fina förvisso men kanske inte helt rätt i storlek. Det är inte helt ovanligt att den ena foten är lite större än den andra men så stor är nog inte skillnaden 😉 Bara att ta nya tag så lycka till!

  Trevlig fredag!

  Gillad av 1 person

  1. Precis! Och tack! Så stor är inte skillnaden! Däremot vet jag precis vad jag gjorde fel så en ny är påbörjad och förhoppningsvis matchar den i storlek när den är klar. 😂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.