Tredje gången gillt!

Publicerad av
Det tredje paret blev alldeles just klart….

Det brukar ju vara så att det tar tre gånger av lite av varje innan det lyckas, eller hur? Jag har ganska precis blivit klar med Makens andra par och mitt tredje par egenhändigt stickade raggsockor a la skandinavisk modell och nu tycker jag tekniken börjar sitta angående hälen, hällkappan och hälkilen. Egentligen inte alls svårt, men visst gäller det att hålla tungan rätt i munnen och se till att man håller reda på var man är….

Egentligen har jag lust att sätta upp maskor för en annan variant i annat garn och mindre stickor, men eftersom det åter börjar vara sent på kvällen, tror jag att jag nöjer mig med att fortsätta på dopfilten som jag också började på tidigare i veckan. Idag hörde jag av kvinnan som håller i trådarna för dessa filtar i församlingen och hon var eld och lågor över att jag gärna stickar dessa filtar. Kul att kunna hjälpa till är det ju!

Bäst jag sätter bort min lilla dator och fortsätter då…. Trevlig helg får jag önska alla som tittar in och inte säger så mycket, men även till dem som troget läser och kommenterar!

8 kommentarer

  1. USA har en helt fantastisk ’talkoanda’ och det jobbas i stort och smått med olika projekt utan ersättning. Det kallas att ’give back’. Helt otroligt egentligen. Någonstans läste jag att inget annat land i västvärlden har sådan ’talkoanda ’ som detta stora land. Alltså försöker jag lära mig…..!😃

   Gilla

 1. Så fina de blev och helt klart börjar tekniken sitta nu. Kul 😀 Kan tänka mig att det är uppskattat att du vill hjälpa till med filtarna. Vet inte hur många barn som döps men det kan ju bli några stycken tänker jag 😀

  Önskar en god lördag nu!

  Gillad av 1 person

 2. Sådär, sockstickning är en trevlig höstsyssla. Jag ska också ta mig an det har jag tänkt. Bråkar på med ett mönster på en barntröja med Mumin på för tillfället. Inget bra mönster och det blir inte heller bra, rev upp för tredje gången i går …

  Gilla

  1. Oerhört trevlig! Kan ju inte få nog av detta nya, roliga och relativt snabba!
   Hoppas du får bukt med tröjan. Det är inte alltid mönster är välskrivna har jag kommit fram till….

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.