Njutning en fredagskväll….

Publicerad av
Lilly njuter….

Ngn värmepanna är ännu inte påslagen i vårt hem. Nu på kvällen då det faktiskt är kyligt känns det varmt och skönt med den öppna spisen påslagen. Den fungerar ungefär likadant som värmepannan ändå. Det känns helt enkelt inte riktigt aktuellt ännu med ngn spis eftersom det åter har lovats varmt med början denna helg.

Att det däremot var endast 6 grader på plus när jag var ute och tömde komposten vid 19 tiden är alltid ngt. Frost väntas inatt. Jag hoppas verkligen på den där nattfrosten eftersom höstallergierna ännu gör att näsa och ögon kliar. Den första, ordentliga frosten brukar fixa dylika problem. ( den frost vi hade för ngn vecka sedan var väldigt mild och fixade nog ina dylika problem med allergier.)

Helgen kommer emot här hos oss med. Inga märkvärdiga planer överhuvudtaget med två förkylda familjemedlemmar fortfarande. En helg på hemma plan kan vara hur bra som helst den med. Trevlig helg på er alla!

8 kommentarer

 1. Här är vi också alla förkylda. Skulle ha gått ett 30 km lopp idag men avstod eftersom jag inte känner mig 100% frisk. Jag sportar aldrig när jag är förkyld. Men att ta det lugnt framför TV och läsa en bok är inte heller så tokigt 😉

  Gillad av 1 person

  1. 30 km?!! Helt otroligt! Gör du dessa långa lopp ofta? Hur långe tar det att göra ett lopp på 30 km då man går?? Imponerande minsta sagt! Krya på dig och er snabbt!

   Gilla

   1. Det skulle ha varit mitt första lopp faktiskt 😊. En bekant gick rundan på 6 timmar. Har nu anmält mig till ett 30 km lopp i april istället 😉

    Gillad av 1 person

  1. Det är nog svalare på dagarna då det fryser på nätterna. De senaste dagarna har det varit runt 10 grader på dagarna och frost på nätterna. SÅ tvära kast har vi ändå inte!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.