Våren i full sving!

Publicerad av
… eller vad sägs om en lycklig Dotter i studiestaden som studerar inför den sista veckans tentamen och gottar sig åt en sprillans ny fläkt då värmen inomhus redan börjat bli olidlig för koncentrationen?
… eller ’min’ Svartbjörk som är släkt med björkarna hemma i Norden, som mitt i allt slagit ut i både blomning och lövsprickning.
… eller rabarbern som njutfullt sträcker sig på tå efter den varma solen som äntligen får skina ner på den och oss. Om ngn vecka får den bjuda på smakprov!
… eller vad sägs om glassbilen som åter skräller fram sin inspelade trudelutt för att fånga barnens uppmärksamhet då de precis stiger av skolbussarna på eftermiddagen. ( Till både förtret och förnöjelse för föräldrarna.)

…. Våren, med allt vad det innebär är kommen!

5 kommentarer

 1. Halloj . Ni ser ut att få det varmare nu när det fläktas. Fina ”rabalder ” som jag sa förr😀 god paj kommer med såna . Har glassbilen lika verdervärdigt läte hos er som hos då den kommer ?

  Gillad av 1 person

  1. Jo glassbilen skränar nog verkligen på den med sin plingande barnmelodi som upprepas. Inte precis ngt nöje för öronen, men naturligtvis kännspakt- vilket de är ute efter. Värmen har kommit med råge, eller vad sägs om +32 utlovat på torsdagen? 🥵

   Gilla

   1. Jag hatar ljufet av den här hemma knappast samma som ni har . Vi hade 12 grader nu ikväll då jag var på,en runda. . Härligt med värmen

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.