Making up for lost time….and then some!

Publicerad av

Hela helgen har gått i shoppandets tecken. Till följd av Covid förra veckan, har både Maken och jag suttit hemma mest. Dock inte i helgen. Karantänen är över, lungorna verkar har överlevt och…Lillasyster behövde en klänning!

Om just under två veckor är det konserter med harpan som gäller. Riktiga konserter. Inte via skärmen, utan på gammaldags vis med publik! Jo, men då behövs det klänning och skor därtill. Och detta gällde att införskaffa denna helg.

I provhytten… den första hon provade . Gillades direkt, men storleken var fel….
Denna var jag inte alls förtjust i när jag såg den på galgen, men den satt som klippt och skuren på Lillasyster. Att den också var rejält nedsatt i priset gjorde att den kom hem med oss.
Denna våriga skapelse blev favoriten direkt! Naturligtvis kom den också hem.

.

Sist och slutligen kom vi hem med två klänningar! Mycket produktiv lördag. Att Lillasyster sedan också hade inbokad klippning och snaggade sig kort, gjorde lördagen extra kul!

Kortare än vad hon hade tänkt sig, men nöjd!

Nu kan jag inte med gott samvete säga att jag är helt förtjust i den nya frisyren, MEN som jag sade åt denna yngsta dotter. Det är hennes hår och om hon är nöjd, är jag nöjd!

Idag, söndag var vi åter ute i affärer. Denna gång var det skor som gällde. Lillasyster brås på sina föräldrar och har stora fötter. Vi åkte till en affär som säljer det mesta i skoväg och hade tur. Hon hittade ett par fina sandaler med inte alltför hög klack som skulle passa utmärkt med båda klänningarna.

Allt detta shoppande passade utmärkt denna helg eftersom det har regnat och varit råkallt och blåsigt precis hela helgen. Alla växtlighet ligger en månad efter där den normalt skall vara till följd av vår kalla vår. Utmärkt väder att spendera helgen inomhus i affärer åtminstone. Får man tro väder förstå sig påarna är detta den nya våren i Mellanvästern… Kall, regnig och blåsig….

Dock var det ändå en mycket bra helg. Här kommer ytterligare bilder med klänningarna….

6 kommentarer

  1. Vilken trevlig shoppingrunda ni fick! Mina killar har alltid HATAT att köpa kläder och framför allt att prova kläder 🙄. Det är nästan det värsta de vet…. Ha en bra dag!

    Gillad av 1 person

    1. Tack! Jo likadant är det med Sonen. Gillar ibland att strosa omkring i affärer om inte ngt speciellt skall inhandlas…. Om han däremot faktiskt är ute i ett specifikt ärende får han det gjort på fem röda!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.