Ordning och reda ( från måndag till fredag)

Publicerad av

En av mina stickande väninnor inspirerade mig för ett tag sedan. Hon är väldigt organiserad och i sitt stora pyssel/sömnad/stickrum är allting organiserat och lätt att hitta. Jag är ingen lycklig innehavare att dylikt rum, men med allt detta stickande växer garnhögarna och likaså antalet mönster. Idag när jag var ute i ärenden inhandlade jag plastfickor att lägga dessa mönster i. En pärm hade jag också tänkt skaffa för dessa mönster, men skall gå igenom hyllorna här hemma först för att se om vi eventuellt redan har en avlagd dylik från barnens skolgång.

Jag kom inte så långt ikväll, men åtminstone är det en början…. Det är som sagt roligare att sitta med sticksömmen än att organisera…

En nytt projekt lade jag också upp ikväll. Det blev ju förstås så roligt igen att det bara flöt på och jag mer eller mindre hamnade att tvinga mig själv att lägga bort detta nya och ta tag i organiseringen istället….

Det ljusblåa till vänster är dagens nya projekt. På nya, tyska, för dagen inhandlade stickor. Aldrig testat märket Prym förut, men de är väldigt behagliga att hålla i händerna, så kanske det blir flera stickor av detta märke så småningom…..

5 kommentarer

 1. Ordning och struktur är A och O tycker jag och visst vore det en dröm med ett eget hobbyrum. Men det är en bra början att samla allt på ett och samma tälle.

  Trevlig torsdag!

  Gillad av 1 person

  1. Jo ngt eget hobbyrum behöver jag nog inte. Min väninna syr också, vilket inte jag gör. Sömnad tar ju en hel del mera utrymme än stickningen.
   Trevlig fredag hos dig!

   Gilla

  1. Ingen dum idé alls. Dottern kommer dock fortfarande hem regelbundet och ’bor’ hemma under besöket. Får nog vänta ett tag ännu, men snor definitivt den idén så småningom! 😀👍🏻

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.