Mössbutik?

Publicerad av

De två blåa är de senaste två jag stickat. Den gråa längst till vänster jämför jag storleken med.

Ja, alltså nu tänker jag då inte på en butik som säljer möss, utan mera på en butik som säljer hemstickade mössor! Kanske jag borde öppna en sådan? Ikväll började jag åter med en mössa efter att jag sytt ihop den mörkare blåa längst till höger. Bara för jag nu har lärt mig sticka dem, det är lätt, kul och projektet går fort! Eftersom jag inte riktigt vet vad jag vill ta itu med härnäst, köper jag mig lite tid med att sticka en till mössa som jag ändå har garn till och kan fundera på nästa projekt samtidigt…..

Mössa nr. 6 sedan i oktober blev klar idag på eftermiddagen.
Mössa nr.7, också en blå eftersom jag har mera av garnet, påbörjades denna kväll

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.