Projekt, garn, sax, nålar…. har jag allt?

Publicerad av

… klockan 18.57 ikväll. Strax innan jag loggade in till stickjuntan via skärmen, såg bordet framför mig ut så här. Man är ju lite fast så att säga vid dessa slags träffar och kan inte röra sig omkring sitt hem på samma sätt som om man hade gäster på riktigt och hämta det man kan tänkas behöva. Istället tycker jag att jag vill ha allting jag möjligen kommer att behöva nära tillhands, så att jag inte behöver gå omkring med skärmen i handen och söka rätt på saker. Kan ju verkligen göra känsliga deltagare illamående om de följer med på rundtur i hemmet medan jag letar efter det som jag glömt att ställa fram.

Som vanligt blev det två trevliga timmar framför skärmen med allehanda diskussioner och lika många olika projekt. Jag gav mig åter i kast med en ny mössa och fick en hel del klart på den. Ribbstickningen är klar och jag bytte still större stickor för att sticka resten av mössan. Den syns till höger i bilden i förgrunden, innan ribbstickningen på mössan var klar. Spetsen har fått ta en paus i några dagar och en halsduk blev också klar med de sista löshängande garnändarna insydda.

Alltid trevligt med detta gäng som handarbetar på olika sätt. Inte alla stickar, men de flesta gör det. Nu är det åter en vecka innan nästa träff. Alltid ngt trevligt att se fram emot på måndagskvällarna.

4 kommentarer

 1. Så trevligt att ni fortsätter att träffas så här. Vid digitala möten är det helt klart skönt att ha alltid samlat så att man slipper springa omkring. Jag hade bunkrat upp ordentligt inför arbetsdagen 😀

  Gillad av 1 person

  1. Säga vad man vill om mänskligheten. Hela världen drabbas av ett virus och livet ändrar både till det sämre men också till det bättre då en helt ny kreativitet och teknik börjar användas.
   Bra om du också kan göra det mesta via skärmen för tillfället. 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.