Lucka 20… och klar!

Publicerad av
Mönstret allra överst hörde till dagens stickning och det var det sista mönstret att läggas till halsduken för denna gång.
Den blev nog ett par meter lång!

Min spetskalender avslutades idag, den 20.12. Helt perfekt är halsduken inte, men om man jämför med förra årets missfoster, är denna halsduk rena rama drömmen! Jag har lärt mig en hel del och det är roligt att se framstegen som jag gjort sedan jag började lära mig sticka spetsmönster för ett år sedan. Med ett liknande projekt. Också en sk. spetsklander i december. Jag har sparat den halsduken. Och har också visat dem här på bloggen. Jag stickade faktiskt två stycken förra året också, precis som jag gör nu. Det fanns ( både i år och förra året) flera sk. luckor med mönster som jag var mindre förtjust i och dessa mönster kommer inte att inkluderas i den andra spetsen som jag också jobbar på.

Nu när detta projekt är klart ( nåja, ännu behöver garntrådar fästas, så HELT klar är den inte…) får jag ta itu med de projekt som blivit lagda till sidan till följd av denna spetskalender.

So little time, so much knitting to get done…!

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.