Men vänta…?! Det är ju jag!!

Publicerad av
Instruktören Jenn läser upp namn högt innan träningen börjar

Ofta på morgonen innan dagen kommer igång på allvar tar jag mitt träningspass på Peloton cykeln. Så även denna morgon. Om sändningen är live kan det vara lite extra kul, men egentligen är det inte så stor skillnad mellan inbandad träning eller live sändning.

Live sändningen börjar normalt några minuter innan själva passet börjar. Så också imorse och jag trampade på i lugn takt som uppvärmning då Jenn, morgonens tränare ropade upp namn på deltagare. Vi var runt 400 som deltog runtom hela världen.

-FinnSis…u? Am I saying that right? I see you!

Men, vänta…? Det var ju mig hon just ropade upp! Detta har aldrig hänt förut och jag måste säga att jag nog helt klart blev en aning paff. Dels för att det känns ju som att man helt enkelt ser på TV och dels för att vi var som sagt en hel del deltagare som väntade på att passet skulle börja! Så tränarna där i New York finns faktiskt…? På riktigt…?! (Haha!)

Häftigt var det hur som helst. Något nytt rekord eller så kom jag inte till, men det kvittade. Sist och slutligen var vi nästan 900 deltagare då passet väl kom igång.

Mössa nummer 4

I övriga sticknyheter blev mössa nr.4 klar ikväll! Den blev lite lång. Den sitter mera som en luva än en mössa, men kul att sticka var den och de varierande färgerna i garnet tycker jag mycket om.

Nu borde jag kanske fortsätta sticka den där tråkiga filten jag egentligen håller på med….

4 kommentarer

 1. Fniss, skulle ha varit lite kul att få se din min där ……när de ropade upp ditt namn. Förresten bra på dig . Nu är det att fortsäta trampa , heja . Heja…, fin mössa .

  Gillad av 1 person

  1. Gissar nog att jag hade en lustig min! 😂 Roligt var det hur som helst!
   Tack. Blev inte helt nöjd med mössan…. Men skam den som ger sig säger kvinnan och stickar vidare! 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.