Ute på cykeltur….

Publicerad av

… i Reykjavik! Jo, men detta var ju onekligen lite annorlunda och väldigt kul! Peloton erbjuder många olika slags utmaningar och en av de nya denna vecka är att ta en av de många inspelade cykelturerna som gjorts runtomkring i världen. Två av instruktörerna tillsammans med ett fillmteam åkte till Island i augusti för att spela in dessa cykelturer.

Efter mitt första cykelpass via livesändning imorse kl.9 klickade jag mig vidare till denna cykeltur ovan på Island. Det erbjöds två olika pass på Island. Ett på 30 minuter och ett på 5 km. Eftersom jag just hade kämpat mig igenom ett träningspass valde jag cykelturen på 5 km. Och ångrade mig inte!

Detta var ju enormt kul! Ju snabbare jag cyklade, desto snabbare rördes bilden framför mig. Ngt extra kul för mig var förstås att det såg ut som Europa! Trafikskyltarna med Herr Går man i spetsen, husen, cykelbanan, etc, etc. Mitt i allt var jag i Europa, även om jag fortfarande satt hemma i källaren på träningscykeln i Förorten i USA.

Detta kommer jag absolut att göra igen. Det finns flera olika cykelturer och rutter att upptäcka runtom i världen fastän vinden viner ute, snöflingorna singlar ner ( jo faktiskt!) och det är inte ens fem plusgrader ute. Bara att välja och vraka. Träning räknas det som ändå, så det är bara att cykla på!

Avslutad cykeltur. Om ni undrar varför det står att distansen är 3,11, så handlar det om amerikanska mil, vilket översätts till 5 km ( 4.66 för att vara riktigt exakt) på europeiska.

8 kommentarer

  1. Men åh , va nice ! Härligt . En sån skulle jag ochså gärna ha ! Jag kan förstå du tycker det var roligt heja heja !, du kommer bli ett riktigt proffs ju 👍💪

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.