Regn!

Publicerad av
Förmiddagens gråa, men sköna och gröna utsikt

Det är ju knappt så man vågar uttala eller ens skriva ordet! Det där våta som har strilat ner mest hela dagen. En grön, skön och väldigt grå lördag har vi bjudits på med endast 22 grader. Fantastiskt välkommet och gör både växtligheten och mänskligheten gott. Vi har nog inte fått de otroliga mängder vatten vi behöver få, men alltid ngt. I nyheterna figurerar vattenfallen i norra Minnesota i Duluthområdet för att de är sgs utsinade. Normalt en turistattraktion för den höga kusten runt Övre Sjön, men denna sommar är dessa vattenfall inte mycket att åka och se på har jag förstått.

Denna regniga lördag avverkar Maken ett dygnsskifte och när han kommer hem imorgon vid nio tiden har han återigen avverkat en arbetsvecka på just över 60 timmar. Åtminstone har han ledigt till måndag eftermiddag denna gång.

Lillasyster har full rulle denna lördag. Två goda kompisar, båda 13 spenderar eftermiddagen, kvällen och natten hos oss. Det är livat värre. Trevliga ungdomar, men fnittrigt värre. Dock är det ju så det skall vara då man är 13 eller hur?

Dukat för fyra, men inte det vanliga gänget

Lillasyster hade bett att få vegetarisk middag eftersom en av kompisarna är vegetarian. Inga problem. Pasta skulle det också vara, så det blev att svarva ihop Dotterns tomatsås med svampar, lök, basilika, broccoli och vitlök. Till detta nybakad (köpt) batong.

Flickorna åt belevat , skrattade och hade en trevlig diskussion vid matbordet. Tyvärr är de båda rädda för hundar, speciellt hundar som skäller och vi har tyvärr två högljudd varianter. Det börjar gå lite bättre, speciellt nu när flickorna börjar förstå att viftande svansar på hundar är glada svansar, trots att de skäller!

Gissar att det blir en lugn söndag här hos oss imorgon med både trött far i huset och en trött, yngsta dotter. Det återstår att se se hur länge flickorna ligger och fnittrar inatt…..

4 kommentarer

    1. Regnet har fortsatt nu på söndagsmorgonen och det är ju faktiskt helt fantastiskt!
      Fnittrande och nu väldigt trötta ungdomar har nu åkt hem. Var och en till sitt. 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.