Lite annorlunda, men fungerade bra ändå….

Publicerad av
När denna bild togs var min senaste stickade spetssjal nästan klar. Trådarna måste ännu fästas, men jag gömde dem för att ta fotot.

…. Efter kvällens zoom stickjunta är nu de löshängande trådarna fästade och min sjal är helt klar att börja användas. Nja, nästan i alla fall. En tvätt skall den nog igenom också, men efter den tvätten kan den börja användas. När vi så småningom får lite svalare väder.

Eftersom min sjal är klar och jag alldeles nödvändigt behöver ge min onda axel en paus från stickandet tog jag istället fram målargejerna. Ni som följer dessa högt vardagliga skriverier kanske kommer ihåg att jag inte är ngn konstnär, men att måla tycker jag om. Alltså helt som småbarn gör. Med en trevlig målarbok och färgpennor eller kritor. Inga tuschpennor tack. Eftersom det är min vänstra axel som är den som bråkar och eftersom jag är högerhänt, passade det alldeles utmärkt att sitta och måla denna kväll medan Dottern berättade om sin resa till den Dominikanska Republiken förra veckan och vår andra gemensamma väninna berättade om sin resa till Mexiko samma vecka.

Helt klar hann jag inte bli, men kom en god bit på väg
En av de fantastiska bilderna som Dottern skickade hem till mor och far förra veckan Runt 38 grader varmt varje dag med en luftfuktighet på långt över 80% var det minsann sommar!

Vi var inte många som deltog i ZoomJuntan ikväll, men det var trevligt ändå. Nya tag nästa måndag! Troligtvis med målarfärgerna då också.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.