Hon flyger på egen hand nu….

Publicerad av

Ni som följder dessa skriverier, vet att jag, sedan länge tyckt  bra om Celine Dion. Kvinnan har en helt fantastisk röst och är inte rädd att pröva på alla möjliga och ibland omöjliga stilar med den. En av hennes nya låtar finns nu också utsläppta och för ngn sedan vecka laddade jag ner denna. En väldigt bra låt, skriven bl.a av två svenskar.

Lyssna och tyck till. Tummen upp eller tuppen ner tycker ni?

10 kommentarer

    1. Bra! Verkligen en bra låt! Videon som jag lade upp filmades i Las Vegas i delstaten Nevada där hon uppträtt i flera år. Hon avslutade det i somras och är nu på turné. Hon var i Minneapolis för ngn vecka sedan, men jag missade det oturligt nog. 😟

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.