Slapp dag i höstsolen

Publicerad av

Nämen, hörni! Titta! Det blev inte det minsta jobbat ute på gården, i trädgårdslandet eller ngt annat vettigt och det var helt enkelt solens och min nya bibbaboks fel! I solstolen slog jag mig  ner strax efter 14 tiden, och bortsett  från ett par rundor upp till tvättstugan i vårt hem och tvätten som snurrade på, läste, läste och läste jag ännu mera i solen! Ljuvligt och underbart och egentligen borde jag ha suttit ute i t skjorta och shorts, inte i jeans och långärmat, som nu då var fallet.

Vilken otroligt vacker  dag det blev alltså! Jodå, höstvindarna gjorde sig nog visst  påminda och om jag inte satt i lä, så nog kändes det att det inte är juli längre.

Så, inte mycket annat än läsningen blev gjord idag på eftermiddagen då, men trädgårdslandet och krukorna som behöver rensas ur här så småningom lär ju inte gå någonstans precis. Och tvätten då? Jodå, den är torr, vikt och helt klar, så HELT på latsidan var jag ju inte…  ( och om nu ngn är nyfiken, så var jag med på lördagszumban imorse. Helt fantastisk roligt var det faktiskt!)

Dammen bakom vårt hem idag.

Träden, om inte temperaturen vittnar om att det nog minsann är höst ändå…

2 kommentarer

    1. Inlandsklimatet har stora och nyckfulla svängningar. Bara att hänga med. Inga minusgrader ännu hos oss, utan ngn plusgrad då vi hade snö för en vecka sedan…..

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.