Nämen är det faktiskt möjligt…?

Publicerad av

Denna bild av gässen på dammen bakom vårt hem tog jag imorse. Det var ovanligt varmt, redan över tio grader fast klockan inte ens var tio. Kvickslivret fortsatte att krypa uppåt hela dagen och landade sist och slutligen på 18 grader Celsius.

Imorgon, tisdag börjar förändringen… Förändrningen som skall, enligt väder-förstå-sig-påarna leda till en imponerande snöstorm på torsdagen. Det hela skall börja på onsdagseftermiddagen som regn och sedan skall nederbörden övergå till snö. Det har spåtts att vi skall få mellan 8-12 amerikanska tum med snö, vilket översätts tills 20-30 cm!

Den som lever får se, heter det visst…?!

Efter vinteruppehållet slängde jag köksavfall i komposten igen imorse. Det ser lite ut som om det måste bli en till (kortvarig) paus…

4 kommentarer

 1. Här är vi sedan i förrgår haft hård blåst och nederbörd i form av snö. ☹️ Man blir lite smått ledsen efter att i lördags hunnit njuta utav skön värme och sol. Vi håller tummarna att våren får visa sig från sin bästa sida. 🌞

  Gilla

  1. Jo jag såg att ni fått påhälsning av vintern igen ni också. Åtminstone smälter snön fort igen då den gör en påhälsning nu så här på våren. Jag hoppas bara att vi inte får sådana otroliga mängder, men det här är USA- t o m vädret måste vara störst/bäst/värst…. 🤔😝

   Gillad av 1 person

 2. Otroligt så varierande vädret är.
  Lördag-söndag ungefär +14 hos oss.
  Måndag-tisdag +3, i morgon ska det gå ner till +1… vi fick lite snö i natt.
  Lite varmare eventuell måndagen den 15 april.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.