Heavy snow predicted

Publicerad av

Som allt annat här i USA så skall även vädret göra sig till och hänga med på att vara stört och bäst! Så idag, en helt vanlig onsdag i feburari sitter jag och barnen hemma då igen. Skolor över hela staten har stängt och folk uppmanas att undvika att köra och vara ute på vägarna om det bara är möjligt. ( Maken är dock på jobb. Är man läkare så är man och sjukhus stänger inte pga väderrelaterade fenomen.)

Anledningen är förstås att snön vräker ner igen. Det skall snöa på detta galna sätt sgs hela dagen, men tack och lov lugna ner sig till kvällen. Dagens snösaldo har utlovats att mäta någonstans runt 8 amerikanska tum, vilket översättas till ngt som resten av världen förstår, till 20 cm.

Ikväll blir det nog full fart på plogarna eftersom livet kommer att återgå till det normala imorgon då snöstormen skall vara över och det har lovats ett vacker och solig dag.

Vår dag här hemma skall ägnas åt snöplogning om en liten stund så att far i huset kan ens komma uppför uppfarten till vårt hem när han är klar på jobbet och så hade jag kanske tänkt mig att baka ngt. Pappersarbete för jobbet står också på programmet och kanske lite städning.

Bäst att sparka igång denna snöiga dag då…..

Denna bild tog jag förra vecka då Sonen hjälpte till med snöröjningen. Denna månad slår alla tiders rekord då det kommer till snöfall i februari för denna denna stat….

4 kommentarer

  1. Vi fick massor i början av februari men här stängs inga skolor i alla fall. Men nu smälter det redan. Får väl se om det håller i sig. Känns tidigt med vår än.

    Gilla

    1. När jag först flyttade hit förstod inte jag det där med att skolorna stänger. Nu förstår jag. De stänger inte så fort de snöar, men när större stormar kommer och vägarna blir sgs oframkomliga för skolbussarna, då stängs skolorna. Måste säga att jag håller med om dagens beslut. Snön vräker ner!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.