Det har gått några år….

Publicerad av

…Sedan vi sade: ‘I do!’ Åt varandra! Hela 23 år har det gått idag, söndagen den 8.7 sedan han blev min och jag blev hans. En hel del har hänt också.Maken har gått igenom och slutat den krävande läkarutbildningen och har faktiskt specialiserat  sig inom tre olika områden: inre medicin, barnpraktik och sist, men inte minst anestesi. Tre barn har kommit till världen och de är nu alla stora, med Lillasyster som är yngst och har hunnit bli tio år. Äldsta Dottern flyger sin kos om två månader, då vi flyttar henne till högskolan fem timmar bort och sedan börjar Sonen i gymnasiet i höst. Om fyra år är det hans tur att se om vingarna bär…

Livet har gått upp och det har gått ner. Ingen kan väl gå igenom ett liv utan motstånd och svårigheter och det är bara att traggla sig igenom. Ofta kommer man ju ut bättre på andra sidan det tunga  och för oss har hittills så varit fallet.

Rynkorna är många flera än för 23 år sedan, kilona likaså, men så är det bara och så är livet. Det är bara att hänga  med och vara tacksam för att jag har en livskamrat som tycker om att hänga med mig på livets berg och dalbana. Det är det inte alla förunnat… Grattis till oss!

Den 8.7 1995. Då det begav sig…

10 kommentarer

 1. I bland blir man paff då man tänker hur åren går. Jag minns att ni har bröllopsdag strax efter oss. Livet sätter sina spår, men det måste det få göra.

  Gilla

 2. I bland blir man paff då man tänker hur åren går. Jag minns att ni har bröllopsdag strax efter oss. Livet sätter sina spår, men det måste det få göra. Grattis till er!

  Gilla

  1. Grattis till er med då! Hur länge har ni varit gifta?
   Ja, man måste bara lära sig att leva med de där livsspåren…. vissa tycker man om, andra kanske inte lika mycket. Åtminstone är det väl en tröst att vi alla ’drabbas’ av livet…! 🤔😂

   Gilla

   1. 17 år är ju inte fy skam det heller. Speciellt nuförtiden då skilsmässorna haglar i luften…! Ha en trevlig onsdag! Läggdags hos oss… God natt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.