För den nätta summan av…

image

…. Endast 6000 USD skulle den här otroligt söta lilla tiken blivit vår. Men hjälp alltså, sextusen dollar?! Vi hittade henne på en djuraffär i Phoenix i Arizona i torsdags. Hon var namnlös, fem månader gammal och på rea om man så säger.

image

Vi fick ta ut henne ur buren, hålla henne och klappa hene och hon var hur fin som helst. En liten fransk bulldogg, som vi gärna skulle ha tagit hem till Minneapolis… Om det inte varit för priset då alltså!

image

Vi lovade barnens att vi skulle diskutera saken. Gick och uppsökte ägarinnan till affären och hade en lång diskussion med henne. Undrade varför hon inte hade blivit såld ännu, fastän hon redan var fem månader gammal, vanligen säljs ju valpar vid ca. 8 veckor. Hon berättade att valpen hade blivit såld en gång, inte hunit flytta ännu och blev förkyld! Med dessa intryckta nosar som dessa hundar har, blir de lätt  förkylda och kan också således smitta andra hundar i familjen.

Jaha, eftersom valpen då blev förkyld ville inte den nya ägaren ha henne och hon flyttade aldrig. Nu är hon då helt återställd, och till salu. Priset är nedsatt en aning, men inte nedsatt tillräckligt tyckte vi!

Alltså, blev det en mysig stund med en väldigt söt liten bulldogg, som sedan nog får fortsätta söka ett hem i Phoneix…

10 thoughts on “För den nätta summan av…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.