I Halloween tider…

… hittar man de mest mystiska varelser hemma. Strax efter att jag kommit hem från jobbet idag, kanske  30 minuter senare uppenbarade sig denna varelse! Hon verkade trevlig fast hon såg en aning farlig ut med svärd och allt. Hon stod alldeles utanför matskåpet, men påstod att hon inget ville ha därifrån utan var på väg till kvällens uppdrag: att hjälpa till vid kyrkans Halloweens fest och dela ut godis år småttingar.

När jag  hörde detta förstod jag ju att denna varelse inte alls borde vara farlig och lät henne stå framför matskåpet. När hon till råga på allt lät mig ta fram mobilen och hon poserade för foton, ja, då visst jag  ju att vi var helt utom fara! 🙂

image image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.