En dag i solen

Publicerad av

Det blev slappning av den högsta graden i går, måndag! Det började redan här på hotellet efter morgonmålet, då barnen bestämde sig för att simma i den redan varma ökensolen. När det närmade sig lunchdags packade vi ihop den slappa familjen och åkte till Svägerskans för mera sol och bad, medan vi väntade på kusinerna att komma hem från sin skoldag.

Det var varmt i solen och barnen och vi vuxna njöt i full drag. Dock var det endast 20 grader varmt i simbassängen och kontrasten mellan solen och vattnet var så stor, att det kändes väldigt kallt i vattnet. Dock är vi ju bosatta i norr, vilket betydde att  vi så småningom hade hela familjen ‘ i plurret’.

Medan vi väntade på kusinerna fick våra barn hålla och leka med  de stora ”Bearded Dragons”  som kusinerna har som husdjur! De är ett slags ödlor och de har hela fyra stycken av dessa försiktiga ödlor som gärna sitter på axlarna eller blir klappade! Våra barn fick alla stifta närmare bekantskap med hanen, Spike och honorna Sedona, Angel och Sun.

 

Dottern håller Angel
Dottern håller Angel
Sonen håller Sedona
Sonen håller Sedona

Efter avslutad skoldag kom kusinerna hem  och det blev mycket mera liv i luckan med 6 st. barn i huset. De böt också om till simdräkter och sedan var det fem barn i simbassängen.

Vi stannade hela dagen och på kvällen blev det god middag med mycket frukt, grönsaker och grillat kött. Efter en lång, men trevlig dag åkte vi hem till hotellet så att kusinerna kunde krypa i säng och förbereda sig för nästa skoldag…

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.