Anything but a backpack!

Publicerad av

Lillasysters mellanskola har temavecka denna vecka. Tema vad gäller klädseln eller utseendet.. Denna måndag gällde det att bära sina böcker, häften pennor o dyl i vad som helst förutom den vanliga skolväskan.

Lillasyster tänkte och funderade hit och dit och kom sedan på en alldeles ypperlig ide. Hon tog visserligen med den vanliga skolväskan, men bäddade ned den i dockvagnen som hon och hennes syskon lekte med när de var små!

Jag var inte så säker på att busschauffören skulle låta henne ta vagnen på bussen, men eftersom den var allt annat än stor, var det inga som helst problem för henne att bära den ombord på bussen.

Under dagen hade hon träffat på alla möjliga sätt att ta med sina skolgrejer, men endast en till dockvagn hade hon träffat på. Kul att hon hade lite unik idé!

Glad Lillasyster på väg ut till skolbussen med väskan nedbäddad i dockvagnen. Lite lustigt hur den dockvagnen var så stor då barnen var små!

6 kommentarer

    1. Det är ju så få dagar kvar nu att personalen säkert försöker hitta på lite skoj att behålla elevernas intresse. Dessutom varmt ute och vem vill sitta på skolbänken då? 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.