Tänkvärt

Publicerad av

Tack till er alla som kommenterade mitt senaste inlägg. Om debatten ang vinglas.

Helt klart en ngt frustrerad skribent som skrev ett alldeles onödigt inlägg.

Nu har jag raderat inlägget i fråga efter att barndomskompisen och jag haft nyttiga, fina diskussioner och därmed också rensat luften.

Vi var rörande ense om att det viktiga i dylika diskussioner är att inse att saker görs egentligen inte ’rätt’ eller ’fel’ på olika håll i världen. Saker och ting görs däremot ’annorlunda ’ från det man är van med. Man kanske inte heller gillar hur det görs, men det behövs ju inte heller. Det viktiga i diskussionen/erfarenheten är jämförelsen.

Slutet gott, allting gott helt enkelt och vi fortsätter här på denna sidan av Potten att dricka vitt vin kallt, rött vin rumstempererat och i vinglas med eller fot! 😉

4 kommentarer

 1. Jag läser din blogg ungefär en gång i veckan och har helt tydligt missat något – läser bloggen dessutom baklänges, från nyaste inlägg bakåt mot de äldre.
  Vissa saker är nog helt onödiga att debattera om – och i tuffa ordalag tycker jag inte vi ska göra det hos varandra på bloggarna. Beror kanske på hur bra man känner varandra? Vet man att man inte sårar är det ju okay.
  Man kan ju skriva mejl om man känner att man måste få nåt sagt 🙂
  Mest ska vi finnas här för att peppa varandra – men det är nu bara min åsikt.

  Gillad av 1 person

  1. Jo din åsikt är helt rätt. Blogginlägget tog jag bort- det var helt onödigt. Ändå ledde det till en fin diskussion och nödvändiga ursäkter- viktigt. 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.