Positivt….

Publicerad av

… är svaret på förmiddagens PCR test. Jag har alltså lyckats dra på mig Covid, fast vi har så få fall just nu och fast jag klarat mig undan i två år. Under eftermiddagen började jag tänka att detta inte är ngn vanlig förkylning. Jag fick nämligen feber och jag får sgs aldrig feber! Ingen hög feber, stegring, men det räckte bra till. Febernedsättande hjälpte och nu börjar jag åter känna mig lite mer som människa.

Karantän blir det dock i Dotterns rum de kommande fem dagarna. Och så får vi hoppas att ingen annan insjuknar. Åtminstone är vi alla vaccinerade, så nu får vaccinet visa vad det går för!

Just innan svaret på provet kom hade jag satt på mig kaffefiltret ( munskyddet) och staplat ner i köket. Jag sade åt Maken att om detta är Covid är jag mycket glad att jag är vaccinerad, för detta virus vill man inte tampas med utan vaccin!

Gäller att ligga lågt några dagar alltså. Inte mycket annat att göra än att läsa, blogga och vila…. möjligen sticka, men hittills har jag inte ens orkat ta tag i stickorna. Imorgon kanske…..

10 kommentarer

 1. Krya på dig! Jag hade Corona i slutet av januari men bara lite snuva. Min äldre son insjuknade veckan före påsk, också med snuva men han hade dessutom svindel och ont i huvudet. Vi tycks alla få det förr eller senare…..

  Gillad av 1 person

 2. Aj då, vilken otur när du klarat dig så länge. Skönt i alla fall att veta att man är vaccinerad. Jag funderar själv på om det är Covid-19 jag haft. Brukar liksom aldrig hosta så…
  Nu får du unna dig att vila dig i form och krya på dig snabbt!

  Gillad av 1 person

 3. Morron . Verkar väldiigt individuellt Alla reagerar olika . Hos oss har alla utom haft det nu . Och inte heller sonen som bor med sambo . Maken hade sjuk hals och trötthet , dottern lite snuvig , jag hade snuva , rethosta , tungkänsla över bröstet och nu sist äldre sonen med huvudvärk, stegring och snuvig. Det blir så långvarigt med en i gången flwra familje medlemmar Krya ❤

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Vi gör allt vi kan för att försöka hålla resten av familjen frisk. Återstår att se om vi lyckas…. ?
   Javisst är det märkligt hur olika alla reagerar. Så har det ju förstås varit hela tiden.
   Skall bli intressant att höra sedan när experterna som undersöker detta nya virus äntligen kommer fram till orsaken till varför vi reagerar så olika!
   Trevlig fredag! Dags för mig att krypa till kojs! 😴

   Gilla

 4. Läser din blogg baklänges som vanligt 🙂
  Gillar inte att du är sjuk, men jag gillar din blogg, dina vardagliga inlägg.
  Din blogg är inte trist. Men jag vet, jag tänker ofta lika – vem är intresserad av det jag gör i vardagen? Mina tomater och pussel? Inte är min blogg någon Sex-in-the-small-city blogg i alla fall 🤣

  Gillad av 1 person

  1. Ha! Inte min blogg heller! Vardagen vi lever i- det är ju det allt handlar om.
   Fast egentligen bloggar vi väl lika mycket för oss själva än för andra tänker jag…..🤔

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.