En helt vanlig måndag

Publicerad av

Inget att rapportera särskilt denna måndag. Soligt och varmt skulle det ju ha varit trevligt att skriva. Soligt visserligen, men vindarna gjorde så att de härliga, utlovade 15 graderna inte alls kändes som sådana. Jag trotsade dessa vindar en stund och satte ute med boken som jag för närvarande läser, men efter ett tag fick jag nog gå in och sätta mig på verandan istället Inte alls dumt egentligen att sitta där heller i lä fån blåsten.

Där har förresten en stor del av kvällen spenderats framför skärmen i stickande och glada vänners lag. Jodå, stickjuntan fortsätter via skärmen. På det sättet kan väninnna i Kanada vara med och likaså väninnan på östkusten. Även väninnan som denna kväll spenderade i läktaren och hejade på sin son och hans lag på fotbollsplanen! ( när matchen började tackade hon dock för sig och loggade ut.) Trevliga två timmar som vanligt där allt från valet av juristen Ketanji Brown Jackson till USAs Högsta Domstol och färger och sorter på garn diskuterades ikväll.

Välvårdad äldre HundDam på väg hem efter spa besök denna måndag

Och är man äldre HundDam i detta hus behöver den yviga pälsen vårdas titt som tätt. Då får man åka bil och spendera några timmar borta hemifrån. Detta kan vara nog så skönt då det finns en irriterande yngre HundSyster i familjen.

Är man också Äldre HundDam och vägrar äta maten som man serverats de senaste 10 eller så åren och plötsligt får godare, mjuk mat, måste vikten hållas ett öga på. Den ÄldreHunDamen var duktig och vägde faktiskt ett par kg mindre än vad hon gjorde vid seanste klippning. Alltså får den Äldre ( och ngt bortskämda…) HundDamen fortsätta med den mjuka, helt klart godare maten….

Summa summraum: en helt vanlig måndag i Förorten…..

6 kommentarer

  1. Härligt med bara en vanlig dag …så fin hon är äldre hund damen . Verkar som hon behöver ha ett extra öga med i trafiken . 😀Va bra att du får sticka och ventilera via skärmen . .

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.