Januarisaldot….

Publicerad av
Fotot taget av peloton skärmen efter avslutat sista januari pass.

… för min träning är allt inte alls fy skam!! I december cyklade jag på denna cykel som inte går någonstans 368 km, vilket jag ville försöka slå nu i januari. Imorse slog jag både nytt personligt rekord i hur många Kj jag brände under ett 10 minuters pass ( Detta var mitt andra pass. Mitt första var 30 minuter långt. Inga rekord där. Tyvärr.) plus att jag slog min distans för december med råge! ( Alltså bara för att tydliggöra, så cyklade jag då inte alla 400 km imorse…!)

Hela 410 km kom jag upp i under januari och jag måste säga att jag är mer än nöjd! Nu blir det ett litet lugnare tempo i februari. Det finns en del annat planerat som jag så småningom återkommer till…..

10 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.