Antagen!

Publicerad av
Sonen poserar med det senaste planet han lärt sig flyga. En Piper Aero.

En mycket nöjd Son fick veta för några dagar sedan att han blivit antagen till pilotutbildningen vid University of North Dakota. Detta universitet ligger i staden Grand Forks i delstaten North Dakota, just under 440 km norrut från Tvillingstäderna. Han går nu sista året i gymnasiet och komemr alltså inte att börja på universitetet förrän hösten 2022.

Det är ju ändå en lättnad att vi redan vet att han kommit in och kan redan nu börja planera framåt för när han skall flytta hemifrån nästa höst. Lite märkligt känns det onekligen, men i och med att han är det andra barnet som kommer att flytta hemifrån, så blir det väl nog en aning lättare gissar jag… eller så inte? Återstår att se helt enkelt….

Posten som bekräftade mejlet som kom för några dagar sedan
Redan privatpilot med licens att flyga Cessna och Piper Aero gör att han är en god bit på väg i studierna och får hoppa över några grundkurser när studierna på unviverstitesnivån börjar.

10 kommentarer

    1. Tack! Jo han blev väldigt glad eftersom denna utbildning var den han ville bli antagen till i första hand. Han menar ännu söka till två andra universitet, men vi får se om han ens ids eftersom han kom in till ’drömskolan’.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.