Ut till havs!

Publicerad av

… eller egentligen nog, ut till sjöss blev det idag. Med hela den lilla, stora familjen.

Vågorna gick nästan höga och SonKaptenen njöt! Pappan i huset får varken köra båten eller sin egen bil då Sonen är med. ( fast så är far i huset alldeles för snäll också…)

Inte ett moln på den klarblå himlen bjöds vi på idag igen. Kyliga var vindarna, men då Sonen ströp motorn och vi satt mitt ute på sjön och guppade, var junisolen varm och skön.

En hel timme satt vi och där och flöt omkring. Först blev det en massa högljudda diskussioner om Han Som Inte Skall Nämnas i ett visst vitt hus i en viss huvudstad, men efter en stund kom vi fram till att han är alldeles för avskyvärd att diskuteras en sådan vacker sommardag, så då blev det andra, trevligare diskussioner istället.

Eftersom ingen termos medtogs och Maken blev rejält kaffesugen, återvände vi till sommarstugan och två väntande och glada hundar efter dryga timmen.

SonKaptenen gjorde sitt bästa för att visa oss vad ’skutan’ kunde gå för och vi nästan flög fram över de guppiga vågorna! Tur att ingen blev sjösjuk på de få minuterna det gick att ta oss hem till stugan igen!

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.