Kölden närmar sig….

Publicerad av

… och då  behövs det en vinterjacka. Vid elva års ålder skjuter Lillasyster i höjden och är nu långt  förbi mamman i strumplästen. I skor för den delen också.  Förra årets jacka, eller egentligen en vinterjacka som hon haft i två år redan är nu urvuxen, färgen  är fel eftersom hon inte längre är en liten flicka och en ny jacka behövde således inhandlas.

Den nya jackan kom med posten endast två dagar efter att vi beställde den på nätet. Dock var den alldeles för stor och mamman spenderade en del av sin lediga måndag för att åka till affären och byta ut den till en storlek mindre. Damen som hjälpte mig var fantastisk! Kunnig och snabb, fast jag först inte var så säker eftersom hon var så sävlig och verkade väldigt tankspridd. Dock bedrog skenet och damen fick bytet gjort i några snabba ryck på skärmen sin och och den nya jackan i rätt storlek skulle anlända hem till oss endast två dagar senare. Tyvärr fanns jackan inte i affären, annars skulle jag ha kunnat komma hem med den redan på måndagen.

Tålmodig Lillasyster fick allt vänta, men eftersom denna vecka varit en aning varmare än den förra var, har vi i alla fall inte haft ngn användning för vinterjackor.

Redan två dagar senare, igår onsdag landade drömjackan  i postlådan och den passade, som ni ser perfekt! Nu får kölden komma!

4 kommentarer

 1. Vacker jackmodell! I förra veckan köpte dottern o jag nya vinterskor. Torde ha så vi alla klarar oss nu. I fjol köpte både jag och mannen dubbskor, riktigt bra i halkan!

  Gilla

  1. Dubbskor låter verkligen som en bra ide! Önskar de såldes här hos oss, men det gör de inte. Är de som vanliga vinterskor med dubbar under sulorna eller…? Fick ni åka till grannstaden och handla skor? Tyckte inte att det fanns några skoaffärer kvar i Jstad i somras…🤔

   Gilla

 2. Synd att de inte finns hos er. Japp det är som vanlig höst/vår skor men med som dubbar under.
  Vi fick nog åka till grannstaden, det är lite ynkligt med utbud här, tyvärr.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.