Märkt

Publicerad av

Idag då jag anlände till jobbet fanns det ett vitt kuvert på min hylla där jag förvarar min väska. Inne i kuvertet fanns denna lilla knapp att sätta på mig. Den föreställer kartan av Minnesota, täckt i skog och norrsken och sedan ser ni ju vad som står till höger. Min arbetskamrat som hade hittat den lilla knappen åt mig att pryda min arbetsväst med tyckte att jag behövde ha en sådan. Den representerar mina båda världar, som hon uttryckte sig. Och det stämde ju, så det var var bara att sätta fast den och med stolthet bära omkring lite sisu på jobbet då.

Kan behövas nu så här i början  av skolåret då många yngre barn är ledsna och vill inte lämnas på dagis och vara borta från mamma och pappa.

En mycket bra tisdag hade vi dock med våra småttingar och snart kommer onsdagen emot… God natt kära läsare!

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.