Den första snöröjningen…..

Publicerad av

… fick Sonen och jag avklaraD just före tolvsnåret i förmiddags. Maken blev, för ovanlighetens skull klar tidigt på jobbet och var på väg hem. Om han skulle kunna köra ändå upp till garaget, var det bara för oss att ge oss i kast med snön.

Det är vackert ute! Det går onekligen inte att undgå! Och varmt! Endast några minusgrader och eftersom vårt hem vätter mot söder och det redan är mot slutet av februari, smälter snön på uppfarten så fort vi får bort det tjockaste lagret. Våren kommer nog i år också, även om den verkar väldigt långt borsta just nu.

Det tog oss en halv timme att få bort de första tio centimetrarna och ända sedan vi blev klara med dem har det fortsatt att snöa. Det blir intressant att lyssna till nyheterna ikväll och höra vad den totala snömängden sist och slutligen blev.

Under tiden gnälls det över kölden i Los Angeles i Kalifornien. Det blev tydligen väldigt kallt där igår kväll, endast några plusgrader! Stackare…! 🤔😜

4 kommentarer

  1. Varje gång jag ser en snöslunga så tänker jag att en sån borde vi också skaffa. Här har det blåst hård nordlig vind och snön har yrt. Idag vaknade jag till -16 grader, bläh!

    Gilla

    1. Snöslunga skall ni absolut skaffa er! Lika mycket ett måste här hos oss som en gräsklippare på somrarna. Den vintriga värmen skall fortsätta hos oss, trots nytt, tjockt snötäcke och på fredagen lär vi skall ha dagstemp runt 0 grader! Ha en trevlig torsdag medan vi kryper i säng… Tack för att du läser och flitigt kommenterar! 😃

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.